Pelgrimstocht voor de vaders van België 2023

Du 01/07/2023 au 02/07/2023

Versterk uw rol als vader met een spiritueel tintje

We nodigen u graag uit voor de 19e editie van de Vaderwandeling in België, een niet te missen evenement voor betrokken vaders. Dit jaar vindt de wandeling plaats tijdens het eerste weekend van juli, waarmee u een inspirerende start kunt maken aan de zomervakantie.

Sluit je aan bij ons voor een weekend vol unieke momenten van vriendschap en broederschap tussen vaders.

Een inspirerend weekend in Banneux – « Versterk jezelf en neem moed » met andere betrokken vaders

We verwelkomen u graag bij de Priorij van de Broeders van Sint-Jan in Banneux, een betoverende omgeving die rust en ruimte biedt voor reflectie en persoonlijke ontwikkeling. De Priorij vormt het ideale decor voor het delen van verrijkende ervaringen tussen vaders.

De spreker dit jaar is Monseigneur Franco Coppola, Apostolisch Nuntius in België en Luxemburg. Hij zal zijn overwegingen over het thema delen, gevolgd door discussies, een formule waar hij erg van houdt. Boeiende discussies en uitwisselingen waardoor er een unieke gelegenheid ontstaat om ideeën en ervaringen te delen met andere deelnemers.

Voor een onvergetelijke en verrijkende ervaring raden we u ten zeerste aan deel te nemen aan de 19e editie van de Vaderwandeling in België. Dit langverwachte evenement biedt een buitengewone kans om op te laden, vriendschapsbanden te versterken en ervaringen uit te wisselen met andere betrokken vaders.

De Pelgrimstocht voor de Vaders in het kort

Als deze inhoud u bevalt, aarzel dan niet om het te delen met uw familie, vrienden of parochie. Het is gemakkelijk, klik gewoon op de onderstaande links.

Partager cette page...